Tájékoztató

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Tisztelt Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a világpiaci helyzet okozta drasztikus ár és HUF/EUR árfolyamváltozás miatt cégünk 2022. március 9-től az alábbiak szerint módosítja árait:

  • Közmű termékeknél a fűtőszálas PE idomoknál (Frialen, Friafit) és a fűtőszál nélküli PE idomoknál (SIMONA, Egeplast) a 2022. március 14-ére korábban már bejelentett árváltozással együtt (tehát összesen) 10%-kal emelkednek az áraink.

A folyamatos változások miatt a PE nyomócsöveket továbbra is egyedi árazással, 10-15 napos ártartással tudjuk értékesíteni.

Az ASTORE termékeknél a mindenkori ipari árlista a mérvadó.

  • Ipari termékeinknél (FIP, ASTORE) 395 HUF/EUR áron kalkuláljuk árainkat, ajánlataink érvényessége pedig 5 munkanapra változik – a mellékelt EUR és HUF alapú árlistánkban talál további részleteket.
  • Épületgépészeti termékeink (Sanit, Jimten, Akatherm) ára 8%-kal emelkedik.

Kérjük, minden érintett kollégájával ossza meg az információt, és ha kérdésük van, forduljanak bizalommal értékesítési vagy ügyfélszolgálati munkatársainkhoz.

Nagyon köszönjük a megértésüket.

Üdvözlettel:
Aliaxis ügyfélszolgálat